Questions?? Feel free to contact us now. 24/7
+ 31 6 333 000 70
on whats app
+ 31 6 333 000 70
 • Nederlands
 • Over Dutch Mood

  Over Dutch Mood

  Dutch Mood

  Een naam en een product die eigenlijk al voor zichzelf spreekt. Veel Dutch-er dan dit wordt het niet.  De grondlegger en Dutchman Willem Jager heeft gaandeweg met zijn ervaringen in en het gevoel voor het interieur een stijl ontwikkeld, die zo Dutch is, als hijzelf. Door zijn jarenlange verblijf buiten Nederland, is het gevoel en de liefde voor wat 'dutch' is nog sterker geworden. Buiten Nederland voel je nog meer wat 'dutch' is en waarom het mooi is. Voor Nederlanders, maar zeker ook voor buitenlanders.  Gaandeweg zie je dat steeds meer mensen buiten Nederland het Nederlandse no-nonsens idee aanspreekt. Meer mensen willen terug naar een basis, naar het niets. 

   

  We gaan dan even terug naar niets en we voegen alleen iets toe aan dit niets, als het iets toevoegt; als het er beter en vooral mooier van wordt. 

  Een goed uitgangspunt is de minimalistische inrichting. Alles weg. Maar dat is kaal, het leeft niet. Hout is dan altijd een mooie toevoeging. Maar het mag niet overheersen; het moet complementair zijn. 

  Dat is ook het uitgangspunt bij Dutch Mood. Door de doorleefde, matte sfeer, biedt het vooral een goed podium aan glimmende en gladde objecten zoals glas en RVS. De strakke, glanzende en felgekleurde vaas zal nog mooier uitkomen op een Dutch Mood product. Of een plant met glanzend blad in een Dutch Mood pot. 

   

  Simpele functionele vormen, samen met een back to basic uitstraling maken het Dutch Mood product complementair en tot iets wat nooit verveeld. Vandaar ook dat onze producten ook lang in het assortiment blijven. Eigenlijk raken ze nooit uit. Het is er gewoon, net als een rots, of een boom.